Help

Account aanmaken

Om van alle mogelijkheden op deze site gebruik te maken, moet je een account aanmaken. Klik hier om meteen een account aan te maken. Voer je gebruikersnaam, wachtwoord en overige gegevens in. Je ontvangt nu een e-mail met daarin een link. Klik op de link om je registratie te voltooien.

Geen e-mail ontvangen? Soms komt deze e-mail in je spambox terecht! Het kan ook een paar minuten duren voordat je de bevestigingse-mail ontvangt.

Inloggen

Je kunt inloggen door je gebruikersnaam en wachtwoord in de kolom rechts in te voeren en op ‘aanmelden’ te klikken. Klik op ‘wachtwoord vergeten’ als je je wachtwoord niet meer weet en een nieuwe wilt aanvragen.

Profiel

Alle bewoners op DeGravinUtrecht.nl hebben een profiel. Daarin vertellen ze wat over zichzelf. Je kunt je profiel gemakkelijk bekijken en aanpassen. Daarvoor moet je eerst inloggen. Als je nog geen foto van jezelf (een avatar) hebt toegevoegd, zie je in de rechter kolom een grijs vierkantje met een wit poppetje erin. Rechts daarvan staat ‘profiel’. Als je hierop klikt, kun je bijvoorbeeld een foto van uploaden zodat andere bewoners je snel herkennen als je een bericht achterlaat. Je kunt ook interesses invullen en laten weten in welk gebouw je woont.

Prikbord

Het prikbord is een overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden op de website. Je kunt hier berichten achterlaten of reageren op berichten van anderen. Net als op Facebook eigenlijk.

Groepen

Deze website wil bewoners van De Gravin de mogelijkheid geven om elkaar te ontmoeten en te helpen. Daarom vind je op deze website ‘Groepen‘. Er is bijvoorbeeld een groep voor bewoners die het leuk vinden om samen te eten. Als je ingelogd bent, kun je een groep aanklikken, daar berichten achterlaten of reageren op berichten die anderen hebben geplaatst. Zo kun je gemakkelijk ideeën uitwisselen en afspraken maken. Je kunt ook een nieuwe groep aanmaken als er nog geen groep bestaat voor wat je wilt doen, aanbieden of bespreken.

Bewoners

Als je op de knop ‘Bewoners‘ klikt, krijg je een overzicht te zien met alle bewoners die zich hebben geregistreerd op de site. Door een bewoner aan te klikken, krijg je zijn of haar profiel te zien. Je kunt bewoners dan ook een privébericht sturen.

♦ Tip ♦

Deze website biedt veel mogelijkheden om contact te houden met de medebewoners van De Gravin. Besteed wat aandacht aan je profiel en klik daarna op de verschillende knoppen om alle mogelijkheden te ontdekken!

Loop je tegen problemen aan waar de bovenstaande uitleg geen oplossing voor biedt? Stuur dan een mail naar de beheerder.