Profile photo of Guido

door

Problemen WKO houden aan

5 december 2014 in Geen categorie

Bewoners blijven storingen melden aan hun installatie. De aanvoertemperatuur van het water waarmee de woningen moeten worden verwarmd, is weer gedaald. Een bewoner ziet 18 graden de meter staan die de temperatuur van het aangevoerde warme water meet.

De bewonerscommissie is druk bezig om problemen te melden. Op dit moment weten we helaas nog vrij weinig. We proberen bewoners via deze site zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

4 reacties op Problemen WKO houden aan

  1. Bedankt voor de update weer. Bij mij werkt het ook niet, vind het echt balen..

  2. Eindelijk mitros aan de lijn gehad het systeem is nog steeds defect dus eerdere berichten dat het in orde was zijn niet reeel, ze weten nog steeds niet wat het probleem is dus kaarsjes aan voor wat warmte en sfeer.

  3. Net weer gebeld met Mitros. Zij houden op dit moment een vergadering om het probleem te bespreken. Als er iets uit de vergadering komt wordt dit bekend gemaakt aan de bewoners. Een onderdeel hiervan is, indien het probleem aanhoudt, het uitdelen van straalkachels om de woning te verwarmen.

    Mocht er meer bekend zijn dan laat ik het weten.

    • Het hele warmte heeft het nooit optimaal gedaan. vorig jaar hadden we namelijk een warme winter dus hebben we er nooit achter kunnen komen. Nu bij -1 redt de WKO het al niet meer. ik ben bang dat we veel te veel hebben betaald of gaan betalen( na de afrekening) voor een heel klein beetje warmte.