Profile photo of Stephan

door

WhattsApp groep: De Gravin Utrecht

4 december 2014 in Geen categorie

Er is een WhattsApp groep opgericht waarin bewoners problemen en dergelijke kunnen aankaarten. De waarde van een WhattsApp groep heeft zich al eerder bewezen in verband met de autobranden vorig jaar.

Nu is er een specifieke groep voor bewoners van De Gravin aangemaakt. Hierin kun je als bewoner problemen en gebeurtenissen aangeven die plaatsvinden in en rondom De Gravin, zo worden de andere bewoners ook meteen op de hoogte gehouden. Indien je bijvoorbeeld hebt gebeld naar het storingsnummer kun je dit aangeven in de groep, dan weet iedereen meteen dat er gebeld is en wat het probleem/de oplossing is. Dit heeft zich al bewezen met de problemen rondom de huidige storing met de verwarming. De WhattsApp groep is meteen ook een logboek die kan worden gebruikt indien er problemen bij Mitros of Mitros Duurzame Warmte worden aangekaart.

Als je in de groep wilt, stuur mij een privé-bericht met je telefoonnummer of gooi een briefje met je telefoonnummer en daarop WhattsApp in mijn brievenbus (Wijnesteinlaan 45).

LET WEL OP! Als je in de WhattsApp groep zit is jouw telefoonnummer zichtbaar voor andere leden van de groep!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.